Sos krakowski II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos krakowski II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

1 szklanka

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz, opłucz, drobno posiekaj i usmaż.

Krok 2

Rzodkiewkę oczyść, opłucz, zetrzyj na tarce o dużych oczkach.

Krok 3

Rzodkiewkę połącz z cebulą, majonezem i śmietaną.

Krok 4

Dopraw pieprzem oraz solą i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos krakowski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos krakowski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos krakowski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos krakowski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos krakowski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos krakowski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos krakowski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos krakowski II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej