
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
1 szklanka
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę obierz, opłucz, drobno posiekaj i usmaż.
Krok 2
Rzodkiewkę oczyść, opłucz, zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Krok 3
Rzodkiewkę połącz z cebulą, majonezem i śmietaną.
Krok 4
Dopraw pieprzem oraz solą i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej