
Składniki
1 sztuka
40 gramów
40 gramów
1 łyżka
150 gramów
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z mąki i masła zrób zasmażkę.
Krok 2
Cebulę posiekaj i dodaj do zasmażki.
Krok 3
Następnie dodaj musztardę i ser oraz śmietankę by sos nabrał lekkiej konsystencji.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 

Świąteczne ciasteczka
60 min.
łatwe
Planujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej