Sos rosyjski II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos rosyjski II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 pęczek

3 łyżki

1 szklanka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kraba rozdrobnij.

Krok 2

Posiekaj koperek.

Krok 3

Majonez połącz ze śmietaną, musztardą, rozdrobnionym krabem i posiekanym koperkiem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos rosyjski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos rosyjski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos rosyjski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos rosyjski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos rosyjski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos rosyjski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos rosyjski II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos rosyjski II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Holiszki
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej