
Składniki
1 szczypta
300 gramów
2 łyżki
1 łyżka
400 gramów
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj makaron i odcedź.
Krok 2
Śmietanę gotuj z sokiem z cytryny dodaj pokrojonego na kawałki łososia. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Krok 3
Dodaj posiekany koperek. Wymieszaj z makaronem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej