
Składniki
1 łyżeczka
1 łyżka
1 łyżka
2 sztuki
0.3 szklanki
0.5 szklanki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek zmiażdż. Kapary osącz.
Krok 2
W misce zmieszaj sok z cytryny, czosnek, oliwę, sól i pieprz. Następnie ubijaj, aż lekko zgęstnieje.
Krok 3
Dodaj kapary.
Krok 4
Steki usmaż na dużej patelni, po czym przełóż rybę do innego naczynia.
Krok 5
Na patelnię wlej połowę sosu i zagotuj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej