Studencki makaron z jajkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

83

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null szczypt

null szczypt

4 sztuki

null

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie i odcedź.

Krok 2

Ugotowany makaron podsmaż na rozgrzanym tłuszczu.

Krok 3

Wbij surowe jajka i mieszaj do czasu aż się zetną. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Studencki makaron z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Studencki makaron z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Studencki makaron z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Studencki makaron z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Studencki makaron z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Studencki makaron z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Studencki makaron z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
21 osób ogląda przepis:
Szybka zalewajka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej