
Składniki
3 szklanki
1 szklanka
1 szklanka
4 sztuki
1 łyżeczka
2 szklanki
1 łyżeczka
4 sztuki
1 łyżka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do 4 jajek dodajemy szklankę cukru i ubijamy.
Krok 2
Następnie dodajemy pozostałe składniki oprócz Jabłek i wszystkie mieszamy.
Krok 3
Obieramy i kroimy jabłka w kostkę dodajemy do całości.
Krok 4
powstałą masę pieczemy w prodiżu 50-60 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej