Szybkie Ciastko Kakaowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szybkie Ciastko Kakaowe

Autor: madzena28

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

3 szklanki

1 szklanka

1 szklanka

4 sztuki

1 łyżeczka

2 szklanki

1 łyżeczka

4 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do 4 jajek dodajemy szklankę cukru i ubijamy.

Krok 2

Następnie dodajemy pozostałe składniki oprócz Jabłek i wszystkie mieszamy.

Krok 3

Obieramy i kroimy jabłka w kostkę dodajemy do całości.

Krok 4

powstałą masę pieczemy w prodiżu 50-60 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szybkie Ciastko Kakaowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szybkie Ciastko Kakaowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szybkie Ciastko Kakaowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szybkie Ciastko Kakaowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szybkie Ciastko Kakaowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szybkie Ciastko Kakaowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szybkie Ciastko Kakaowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szybkie Ciastko Kakaowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Zupa pomidorowa
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej