
Składniki
3 szklanki
1 szklanka
1 szklanka
4 sztuki
1 łyżeczka
2 szklanki
1 łyżeczka
4 sztuki
1 łyżka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do 4 jajek dodajemy szklankę cukru i ubijamy.
Krok 2
Następnie dodajemy pozostałe składniki oprócz Jabłek i wszystkie mieszamy.
Krok 3
Obieramy i kroimy jabłka w kostkę dodajemy do całości.
Krok 4
powstałą masę pieczemy w prodiżu 50-60 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej