Tajski talerz owoców

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 sztuki

1 sztuka

10 sztuk

3 sztuki

1 sztuka

0.2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Owoce umyj, osusz i wstaw do lodówki na 2 godziny.

Krok 2

Następnie obierz je ze skórki, pokrój w plastry.

Krok 3

Następnie wymieszaj wszystkie i posyp liśćmi mięty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tajski talerz owoców - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tajski talerz owoców - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tajski talerz owoców - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tajski talerz owoców - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tajski talerz owoców - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tajski talerz owoców - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tajski talerz owoców - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
8 osób ogląda przepis:
Ciasto z agrestem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej