Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

12 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.5 łyżeczki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Egzotyczny smak tatara to zasługa imbiru i kolendry. Ostrość regulujesz sosem worcestershire oraz tabasco. Sukces gwarantowany, pod warunkiem, że mieso i żółtka będą absolutnie świeże, najwyższej jakości.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej