Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
12 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.5 łyżeczki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Egzotyczny smak tatara to zasługa imbiru i kolendry. Ostrość regulujesz sosem worcestershire oraz tabasco. Sukces gwarantowany, pod warunkiem, że mieso i żółtka będą absolutnie świeże, najwyższej jakości.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tatar z wołowiny z kolendrą i imbirem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej