Ogórek zielony z białym nadzieniem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ogórek zielony z białym nadzieniem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

10 dekagramów

1 sztuka

2 sztuki

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyte i osuszone ogórki pokrój na kilkucentymetrowe kawałki. Usuń wnętrze gniazda nasienne.

Krok 2

Paprykę oraz pomidory pokrój w kostkę.

Krok 3

Paprykę, pomidory i groszek dodaj do białego sera. Wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 4

Farszem nadziewaj ogórki. Podawaj na dużym talerzu, wyłożonym liśćmi sałaty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Karkówka na ostro
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej