Ogórek zielony z białym nadzieniem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ogórek zielony z białym nadzieniem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

0.5 sztuki

10 dekagramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyte i osuszone ogórki pokrój na kilkucentymetrowe kawałki. Usuń wnętrze gniazda nasienne.

Krok 2

Paprykę oraz pomidory pokrój w kostkę.

Krok 3

Paprykę, pomidory i groszek dodaj do białego sera. Wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 4

Farszem nadziewaj ogórki. Podawaj na dużym talerzu, wyłożonym liśćmi sałaty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Suflet ziemniaczany
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej