Ogórek zielony z białym nadzieniem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ogórek zielony z białym nadzieniem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

0.5 sztuki

10 dekagramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyte i osuszone ogórki pokrój na kilkucentymetrowe kawałki. Usuń wnętrze gniazda nasienne.

Krok 2

Paprykę oraz pomidory pokrój w kostkę.

Krok 3

Paprykę, pomidory i groszek dodaj do białego sera. Wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 4

Farszem nadziewaj ogórki. Podawaj na dużym talerzu, wyłożonym liśćmi sałaty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej