
Składniki
null szczypt
null szczypt
1 łyżka
1 pęczek
1 łyżka
3 łyżki
1 pęczek
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj włoszczyznę.
Krok 2
Gdy warzywa będą średnio miękkie dodaj fasolkę, kukurydzę i koncentrat pomidorowy.
Krok 3
Przypraw i posyp pietruszką.
Krok 4
Zmiksuj.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej