Składniki
null szczypt
null szczypt
1 łyżka
1 pęczek
1 łyżka
3 łyżki
1 pęczek
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj włoszczyznę.
Krok 2
Gdy warzywa będą średnio miękkie dodaj fasolkę, kukurydzę i koncentrat pomidorowy.
Krok 3
Przypraw i posyp pietruszką.
Krok 4
Zmiksuj.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej