Wegetariańska zupa meksykańska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null szczypt

null szczypt

1 łyżka

1 pęczek

1 łyżka

3 łyżki

1 pęczek

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj włoszczyznę.

Krok 2

Gdy warzywa będą średnio miękkie dodaj fasolkę, kukurydzę i koncentrat pomidorowy.

Krok 3

Przypraw i posyp pietruszką.

Krok 4

Zmiksuj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
8 osób ogląda przepis:
Kociołek węgierski
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej