Wegetariańska zupa meksykańska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wegetariańska zupa meksykańska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null szczypt

null szczypt

1 łyżka

1 pęczek

1 łyżka

3 łyżki

1 pęczek

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj włoszczyznę.

Krok 2

Gdy warzywa będą średnio miękkie dodaj fasolkę, kukurydzę i koncentrat pomidorowy.

Krok 3

Przypraw i posyp pietruszką.

Krok 4

Zmiksuj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wegetariańska zupa meksykańska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej