Zupa chili przepis – Zobacz na przepisy.pl

Zupa chili

Autor: blue_megi blue_megi

ratingratingratingratingrating

2

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

1 łyżeczka

1 łyżka

3 łyżki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozgrzewamy oliwę. Cebulę drobno siekamy. Przesmażamy mięso z cebulą. Dodajemy pomidory z puszki. kostkę Knorr i 3 szklanki wody. Gotujemy, aż mięso zmięknie.

Krok 2

Dodajemy koncentrat pomidorowy, przyprawy. Doprawiamy do smaku.

Krok 3

Dodajemy odsączoną czerwoną fasolę. Mieszamy.

Krok 4

Podajemy z pieczywem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej