Zupa chili

Autor: blue_megi blue_megi

ratingratingratingratingrating

2

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

1 łyżeczka

1 łyżka

3 łyżki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozgrzewamy oliwę. Cebulę drobno siekamy. Przesmażamy mięso z cebulą. Dodajemy pomidory z puszki. kostkę Knorr i 3 szklanki wody. Gotujemy, aż mięso zmięknie.

Krok 2

Dodajemy koncentrat pomidorowy, przyprawy. Doprawiamy do smaku.

Krok 3

Dodajemy odsączoną czerwoną fasolę. Mieszamy.

Krok 4

Podajemy z pieczywem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej