Wyborna bagietka czosnkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wyborna bagietka czosnkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

0.5 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

100 gramów

1 sztuka

1 łyżeczka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajko ugotuj na twardo, ostudź, obierz ze skorupki. Pokrój w plastry.

Krok 2

Bagietkę rozkrój na 4 części i każdą posmaruj wyciśniętym czosnkiem.

Krok 3

Skrop oliwą i octem, obłóż liśćmi opłukanej i osuszonej sałaty.

Krok 4

Tuńczyka osącz z zalewy i ułóż na sałacie razem z plasterkami sera i pokrojonym w plasterki jajkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wyborna bagietka czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wyborna bagietka czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wyborna bagietka czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wyborna bagietka czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wyborna bagietka czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wyborna bagietka czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wyborna bagietka czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wyborna bagietka czosnkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej