
Składniki
0.5 łyżeczki
3 łyżki
4 sztuki
0.5 łyżeczki
6 plastrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz czosnek, a następnie przeciśnij go przez praskę. Utrzyj z oliwą i ziołami.
Krok 2
Kawałki kaszanki natnij wzdłuż. Nacięcia polej oliwą ziołową.
Krok 3
Kaszankę ułóż na grillu nacięciami do góry i opiekaj około 5 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej