
Składniki
null
null
0.5 łyżeczki
0.5 opakowania
2 łyżki
0.5 opakowania
0.5 opakowania
100 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kukurydzę, fasolkę, groszek i selera osącz za zalewy i przełóż do salaterki.
Krok 2
Pokrój szynkę w kostkę i dodaj do warzyw.
Krok 3
Majonez rozmieszaj z musztardą i połącz z sałatką. Dopraw do smaku.
Krok 4
Wyśmienita sałatka z selerem najlepiej smakuje schłodzona wcześniej przez 2 godziny w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Podobne przepisy
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej