
Składniki
null
null
0.5 łyżeczki
0.5 opakowania
2 łyżki
0.5 opakowania
0.5 opakowania
100 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kukurydzę, fasolkę, groszek i selera osącz za zalewy i przełóż do salaterki.
Krok 2
Pokrój szynkę w kostkę i dodaj do warzyw.
Krok 3
Majonez rozmieszaj z musztardą i połącz z sałatką. Dopraw do smaku.
Krok 4
Wyśmienita sałatka z selerem najlepiej smakuje schłodzona wcześniej przez 2 godziny w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej