
Składniki
null
2 sztuki
1 pęczek
1 pęczek
50 gramów
6 łyżek
450 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser i pomidory pokrój w plasterki.
Krok 2
Następnie ułóż naprzemiennie na folii aluminiowej.
Krok 3
Posyp oliwkami, liśćmi tymianku, rozmarynu i grubo mielonym pieprzem. Skrop oliwą.
Krok 4
Ułóż na ruszcie i piecz około 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej