
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
200 gramów
2 sztuki
4 sztuki
8 sztuk
0.5 sztuki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cukinię umyj, odetnij końce, przekrój wzdłuż na pół, wydrąż połowę miąższu, środek posmaruj olejem.
Krok 2
Twarożek wymieszaj z posiekanymi: tymiankiem, majerankiem, bazylią i pietruszką.
Krok 3
Farsz dopraw skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr.
Krok 4
Cukinie zapiecz 15 minut w 180 stopniach w folii aluminiowej.
Krok 5
Tak przygotowany farsz nałóż do gorących cukinii, udekoruj listkami tymianku. Podawaj od razu po przygotowaniu.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej