
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
200 gramów
2 sztuki
4 sztuki
8 sztuk
0.5 sztuki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cukinię umyj, odetnij końce, przekrój wzdłuż na pół, wydrąż połowę miąższu, środek posmaruj olejem.
Krok 2
Twarożek wymieszaj z posiekanymi: tymiankiem, majerankiem, bazylią i pietruszką.
Krok 3
Farsz dopraw skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr.
Krok 4
Cukinie zapiecz 15 minut w 180 stopniach w folii aluminiowej.
Krok 5
Tak przygotowany farsz nałóż do gorących cukinii, udekoruj listkami tymianku. Podawaj od razu po przygotowaniu.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej