Składniki
6 sztuk
10 dekagramów
6 plastrów
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki kroimy na słupki.Tortille smarujemy serkiem.Na każdej układamy po słupku ogórka,plastrze sera i porcji łososia.
Krok 2
Tortille zawijamy w rulon,kroimy w równe kawałki.Obwiązujemy piórkami szczypiorku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej