
Składniki
6 sztuk
10 dekagramów
1 sztuka
6 plastrów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki kroimy na słupki.Tortille smarujemy serkiem.Na każdej układamy po słupku ogórka,plastrze sera i porcji łososia.
Krok 2
Tortille zawijamy w rulon,kroimy w równe kawałki.Obwiązujemy piórkami szczypiorku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej