Żeberka z rusztu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żeberka z rusztu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

null

1 kilogram

null

3 łyżki

2 łyżki

null

2 łyżeczki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żeberka podziel na małe porcje.

Krok 2

marynaty dokładnie wymieszaj, po czym natrzyj nią żeberka i wstaw do lodówki na 2 godziny.

Krok 3

Piecz około 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żeberka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żeberka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żeberka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żeberka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żeberka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żeberka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żeberka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żeberka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej