Żółte gazpacho przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żółte gazpacho

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

0.5 szklanki

3 łyżki

2 sztuki

1 łyżeczka

1 łyżka

2 szklanki

1 sztuka

1 sztuka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki wrzuć do blendera i zmiksuj na gładko.

Krok 2

Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Krok 3

Przecedź i włóż do lodówki na minimum 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żółte gazpacho - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żółte gazpacho - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żółte gazpacho - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żółte gazpacho - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żółte gazpacho - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żółte gazpacho - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żółte gazpacho - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żółte gazpacho - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kotlety ruskie
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej