Żółty ser z szynką z rusztu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żółty ser z szynką z rusztu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

200 gramów

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser pokrój na osiem cienkich plasterków.

Krok 2

Szynkę na cztery cienkie plasterki.

Krok 3

Pergaminowy papier posmaruj olejem, a następnie połóż na nim plasterek sera i plasterek szynki.

Krok 4

Zawiń i ułóż na grillu. Piecz około 8 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żółty ser z szynką z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żółty ser z szynką z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żółty ser z szynką z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żółty ser z szynką z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żółty ser z szynką z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żółty ser z szynką z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żółty ser z szynką z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żółty ser z szynką z rusztu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Tort wegański
czas przygotowania
35 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej