Kiszone oliwki – wersja polska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kiszone oliwki – wersja polska

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

500 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ząbki czosnku w łupinach przekrój na połowy.

Krok 2

Następnie włóż je wraz z oliwkami do szklanego naczynia.

Krok 3

Zalej wodą z ogórków i wstaw do lodówki. Odczekaj 3 dni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej