Kiszone oliwki – wersja polska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kiszone oliwki – wersja polska

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

17 osób wydrukowało

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

500 mililitrów

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ząbki czosnku w łupinach przekrój na połowy.

Krok 2

Następnie włóż je wraz z oliwkami do szklanego naczynia.

Krok 3

Zalej wodą z ogórków i wstaw do lodówki. Odczekaj 3 dni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Raffaello
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

łatwe

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć!

Czytaj więcej

Swoim kształtem przypomina najpiękniejszy bukiet prosto z kwiaciarni. Spokrewniony z brokułem, z którym nieustannie konkuruje o względy innych. Choć dotychczas traktowano go nieco po macoszemu – zazwyczaj w roli dodatku, obecnie nie ma sobie równych!

Czytaj więcej