Kiszone oliwki – wersja polska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kiszone oliwki – wersja polska

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

500 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ząbki czosnku w łupinach przekrój na połowy.

Krok 2

Następnie włóż je wraz z oliwkami do szklanego naczynia.

Krok 3

Zalej wodą z ogórków i wstaw do lodówki. Odczekaj 3 dni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kiszone oliwki – wersja polska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej