
Składniki
2 łyżki
1 litr
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zagotuj mleko.
Krok 2
Przygotuj ciasto: przesiej mąkę, dodaj do rozmąconego jajka i ubij na jednolitą masę.
Krok 3
Ciasto cienkim strumieniem wlewaj do gotującego się mleka.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Zapiekanka z bakłażana i mięsa mielonego
90 min.
średnie
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej