
Składniki
0.5 łyżeczki
2 sztuki
100 gramów
1 opakowanie
1 łyżka
1.5 litra
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zagotowujemy rosół. Zmniejszamy płomień i wlewamy mleczko kokosowe. Gotujemy. Serek przekładamy do małej miseczki i dolewając gorącą zupę rozpuszczamy i mieszamy. Przelewamy do zupy. Wsypujemy koperek,wkruszamy mimi kostkę i gasimy ogień. Doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Krok 2
Ugotowaną zypę podajemy z ryżem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej