Zupa serowo-kokosowa z ryżem

Autor: sylkach

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1.5 litra

100 gramów

1 opakowanie

1 łyżka

0.5 łyżeczki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zagotowujemy rosół. Zmniejszamy płomień i wlewamy mleczko kokosowe. Gotujemy. Serek przekładamy do małej miseczki i dolewając gorącą zupę rozpuszczamy i mieszamy. Przelewamy do zupy. Wsypujemy koperek,wkruszamy mimi kostkę i gasimy ogień. Doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem.

Krok 2

Ugotowaną zypę podajemy z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Zupa z cukinii
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej