
Składniki
0.5 łyżeczki
2 sztuki
100 gramów
1 opakowanie
1 łyżka
1.5 litra
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zagotowujemy rosół. Zmniejszamy płomień i wlewamy mleczko kokosowe. Gotujemy. Serek przekładamy do małej miseczki i dolewając gorącą zupę rozpuszczamy i mieszamy. Przelewamy do zupy. Wsypujemy koperek,wkruszamy mimi kostkę i gasimy ogień. Doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Krok 2
Ugotowaną zypę podajemy z ryżem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej