Zupa serowo-kokosowa z ryżem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa serowo-kokosowa z ryżem

Autor: sylkach

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 łyżeczki

2 sztuki

100 gramów

1 opakowanie

1 łyżka

1.5 litra

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zagotowujemy rosół. Zmniejszamy płomień i wlewamy mleczko kokosowe. Gotujemy. Serek przekładamy do małej miseczki i dolewając gorącą zupę rozpuszczamy i mieszamy. Przelewamy do zupy. Wsypujemy koperek,wkruszamy mimi kostkę i gasimy ogień. Doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem.

Krok 2

Ugotowaną zypę podajemy z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa serowo-kokosowa z ryżem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa pak choi
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej