Składniki
4 łyżki
null szczypt
3 łyżki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bakłażana umyj, odetnij oba końce i potnij w plastry. Odstaw na 30 minut do momentu aż puści sok, osusz, skrop oliwą i oprósz posiekanymi ziołami.
Krok 2
Piecz na rozgrzanym grillu przez kilka minut z każdej strony.
Przepisy w Waszym wykonaniu
10 osób ogląda przepis: 
Serowa zapiekanka z brokułami
45 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej