Biały ser z morelami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Biały ser z morelami

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

1

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Biały ser wymieszaj z cukrem.

Krok 2

Z moreli zdejmij skórkę i pokrój je na drobne kawałki.

Krok 3

Całość włóż do naczynia żaroodpornego i zapiekaj przez kilka minut.

Krok 4

Morele ułóż tak, aby były widoczne w serze. Nie mieszaj ich z serem, tylko ułóż w dowolny wzór. Rada: Morele możesz zastąpić brzoskwiniami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Słodycz miodu fantastycznie kontrastuje z goryczkowym smakiem musztardy. Nic więc dziwnego, że sos musztardowo-miodowy świetnie komponuje się z wieloma składnikami – zwłaszcza o naturalnie łagodnym smaku. Korzystaj z niego zawsze wtedy, gdy twoim potrawom brakuje wyrazu. Prosty w przygotowaniu sos miodowo-musztardowy do burgera pasuje tak samo dobrze, jak do ryb, sałatek, pieczonych mięs, a nawet kanapek.

Czytaj więcej