Biały ser z morelami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Biały ser z morelami

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

1

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Biały ser wymieszaj z cukrem.

Krok 2

Z moreli zdejmij skórkę i pokrój je na drobne kawałki.

Krok 3

Całość włóż do naczynia żaroodpornego i zapiekaj przez kilka minut.

Krok 4

Morele ułóż tak, aby były widoczne w serze. Nie mieszaj ich z serem, tylko ułóż w dowolny wzór. Rada: Morele możesz zastąpić brzoskwiniami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Biały ser z morelami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Warzywa z grilla
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej