
Składniki
null
3 sztuki
0.5 opakowania
1 łyżka
1.5 kilograma
1.5 kilograma
1 pęczek
null
1 opakowanie
1.5 łyżeczki
1.5 kilograma
0.5 litra
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę, dynię i marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Krok 2
Cebulę pokrój w plasterki, a mięso w drobną kostkę.
Krok 3
Wlej do garnka olej, wino, dołóż warzywa, mięso, koncentrat i śliwki. Przypraw i duś 45 minut, dodaj koperek.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej