Biszkopt kokosowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

2 łyżki

1 łyżeczka

6 sztuk

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka ubij z cukrem.

Krok 2

Następnie dodaj mąkę z proszkiem do pieczenia i kokos.

Krok 3

Lekko wymieszaj i upiecz w tortownicy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Biszkopt kokosowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Biszkopt kokosowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Biszkopt kokosowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Biszkopt kokosowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Biszkopt kokosowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Biszkopt kokosowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Biszkopt kokosowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej