
Składniki
1 łyżka
250 gramów
1 sztuka
100 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Melony przepołów. Usuń pestki, a miąższ pokrój w kostkę.
Krok 2
Wymieszaj twaróg z sokiem wiśniowym, aż do utworzenia kremu.
Krok 3
Dodaj do twarożku kostki melona
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej