BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ

Autor: TuSkAfA

ratingratingratingratingrating

5

15 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

44 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

68 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 opakowania

10 dekagramów

30 dekagramów

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozpuść na parze masło z czekoladą.

Krok 2

Jajka ubij mikserem, dodając cukier i mąkę.

Krok 3

Do masy wmiksuj ostudzoną czekoladę i wymieszaj z pokruszonymi orzechami.

Krok 4

Spód blachy (60x35cm.) wyłóż pergaminem (papierem do pieczenia).

Krok 5

Wlej ciasto, piecz 20min. w temp.200 stopni C.

Krok 6

Ostódź, wyjmij z blachy, usuń papier i pokrój w kwadraty. Polej sosem czekoladowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej