BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ

Autor: TuSkAfA

ratingratingratingratingrating

5

15 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

43 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

66 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 opakowania

10 dekagramów

30 dekagramów

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozpuść na parze masło z czekoladą.

Krok 2

Jajka ubij mikserem, dodając cukier i mąkę.

Krok 3

Do masy wmiksuj ostudzoną czekoladę i wymieszaj z pokruszonymi orzechami.

Krok 4

Spód blachy (60x35cm.) wyłóż pergaminem (papierem do pieczenia).

Krok 5

Wlej ciasto, piecz 20min. w temp.200 stopni C.

Krok 6

Ostódź, wyjmij z blachy, usuń papier i pokrój w kwadraty. Polej sosem czekoladowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • BROWNIE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej