
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
3 łyżki
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zagotuj 0,5 litra wody i rozpuść w niej Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr.
Krok 2
Serek topiony, wraz ze śmietaną rozpuść w osobnym garnku. Dodaj do zupy mieszając.
Krok 3
Brukselkę zmiksuj blenderem i dodaj do zupy. Całość gotuj jeszcze przez kilka minut. Zupę podawaj z sucharkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
10 osób ogląda przepis: 
Sałatka z panierowanym serem camembert
15 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej