Curry ze szpinaku i sera

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

23

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 mililitrów

3 sztuki

null

1 łyżeczka

450 gramów

1 łyżeczka

2 sztuki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na dużej patelni rozgrzej olej. Pokrój panir w kostkę i wrzuć na rozgrzany olej.

Krok 2

Smaż do czasu gdy nabierze złocistego koloru. Następnie zdejmij ser z patelni i odsącz na papierowym ręczniku.

Krok 3

Na patelnie wrzuć pokrojone w plastry pomidory i smaż, ciągle mieszając przez 5 minut.

Krok 4

Dodaj kminek, chilli ora sól do smaku. Dobrze wymieszaj.

Krok 5

Następnie dodaj szpinak i smaż na małym ogniu przez 10 minut, ciągle mieszając.

Krok 6

Dodaj papryczki chilli oraz panir i duś jeszcze dwie minuty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Curry ze szpinaku i sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Curry ze szpinaku i sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Curry ze szpinaku i sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Curry ze szpinaku i sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Curry ze szpinaku i sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Curry ze szpinaku i sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Curry ze szpinaku i sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Szaszłyki drobiowe
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej