Buraczkowa na skrzydełkach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Buraczkowa na skrzydełkach

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

4 sztuki

1 sztuka

3 sztuki

3 sztuki

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do Garnka wlewamy wodę dodajemy skrzydełka liść laurowy ,ziele angielskie czosnek oraz ziemniaki pokrojone w kostkę i marchewkę startą.

Krok 2

Gotuję na małym ogniu do miękkiego ziemniaka Następnie dodaje bulionetke 2 sztuki drobiowe i nadal gotuje jakieś 15 minut

Krok 3

Na koniec dodaje buraczki wkładam wszystko ze słoiczka takiego po dżemie .Gotuje nadal na małym ogniu jakieś z 20 minut i gotowe :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Buraczkowa na skrzydełkach  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Buraczkowa na skrzydełkach  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Buraczkowa na skrzydełkach  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Buraczkowa na skrzydełkach  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Buraczkowa na skrzydełkach  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Buraczkowa na skrzydełkach  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Buraczkowa na skrzydełkach  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Buraczkowa na skrzydełkach  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Hamburger à la gyros
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej