
Składniki
2 sztuki
1 opakowanie
2 listków
2 plastry
2 sztuki
2 plastry
4 łyżeczki
4 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułki kroimy na pół i podgrzewamy na patelni grillowej lub w piekarniku po 3 minuty z każdej strony.
Krok 2
W międzyczasie na patelni podgrzewamy burgery po 2 minuty z każdej strony.
Krok 3
Każdą połówkę bułki smarujemy od środka łyżeczką sosu czosnkowego.
Krok 4
Na dolnych połówkach bułki na sos kładziemy po kolei: liści sałaty, podsmażony burger, plaster żółtego sera, plaster pomidora, kilka plasterków ogórka. Polewamy 2 łyżkami sosu barbecue.
Krok 5
Przykrywamy górną połówką bułki i w środek bułki wbijamy wykałaczkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Unbelievabull burger The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej