
Składniki
90 gramów
100 gramów
60 gramów
30 gramów
1 opakowanie
35 gramów
50 gramów
5 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Komosę ryżową gotuję zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotowuję sos sałatkowy Knorr tak jak zeleca producent.
Krok 2
Papryki kroję w słupki, mozarellę kroję w kostkę. Składniki łączę z roszponką, rukolą i bazylią.
Krok 3
Warzywa łączę z kaszą i mieszam z sosem sałatkowym.

Dobra rada:
Quinoa sprawdza się nie tylko w wytrawnych daniach, ale również owocowych przekąskach z jogurtem, a nawet słodkich wypiekach!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy Naturalnie smaczne Paprykowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej