
Składniki
0.5 sztuki
12 sztuk
1 sztuka
1 opakowanie
6 łyżek
1 szczypta
1 garść
12 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Chleb kroję na skibki. Za pomocą foremki do ciastek wycinam kształt serc. Na każdym sercu układam liść szpinaku, łyżeczkę majonezu. Wbijam wykałaczkę.
Krok 2
Potem dodaję klopsika, pomidorka koktajlowego, kawałek papryki. Za pomocą foremki wycięłam gwiazdki z papryki.
Krok 3
Na końcu dodaję oliwki. Posypuję Knorr Przyprawa Pikantna Grubo Mielona do mięs.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Unbelievabull burger The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej