
Składniki
0.5 sztuki
12 sztuk
1 sztuka
1 opakowanie
6 łyżek
1 szczypta
1 garść
12 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Chleb kroję na skibki. Za pomocą foremki do ciastek wycinam kształt serc. Na każdym sercu układam liść szpinaku, łyżeczkę majonezu. Wbijam wykałaczkę.
Krok 2
Potem dodaję klopsika, pomidorka koktajlowego, kawałek papryki. Za pomocą foremki wycięłam gwiazdki z papryki.
Krok 3
Na końcu dodaję oliwki. Posypuję Knorr Przyprawa Pikantna Grubo Mielona do mięs.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Unbelievabull burger The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej