Burger z kaszy bulgur przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Burger z kaszy bulgur

Autor: jedz.pysznie

ratingratingratingratingrating

8

heart
53 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

65 osób wydrukowało

Pobierz pdf

148 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 opakowanie

3 listków

3 plastry

3 łyżki

3 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kotlety przygotowuję zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

Krok 2

Pomidora i cebulę kroję w plastry. Bułkę grilluję na patelni.

Krok 3

Bułkę smaruję sosem, wykładam sałatę i usmażony kotlet na wierzch wykładam cebulę i pomidora. Podaję z ulubionymi dodatkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Burger z kaszy bulgur - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Burger z kaszy bulgur - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Burger z kaszy bulgur - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Burger z kaszy bulgur - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Burger z kaszy bulgur - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Burger z kaszy bulgur - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Burger z kaszy bulgur - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Burger z kaszy bulgur - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej