
Składniki
100 gramów
1 sztuka
1 opakowanie
2 łyżki
2 sztuki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kaszę ugotuj w szklance wody i ostudź.
Krok 2
Dodaj do niej jajko, makę i wymieszaj.
Krok 3
Pokrój łososia i natkę na drobne paseczki i dorzuć do masy.
Krok 4
Wymieszaj masę i formuj małe, płaskie kotleciki.
Krok 5
Rozgrzej olej na patelni i nakładaj na nią kotleciki. Smaż do zarumienienia.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kotlety z kaszy bulgur Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej