
Składniki
2 sztuki
4 sztuki
1 sztuka
5 łyżek
3 łyżki
1 łyżeczka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka gotujemy na twardo. Pory kroimy w plasterki, solimy, odstawiamy na 15 min.
Krok 2
W międzyczasie kroimy w kostkę jajka i jabłko.
Krok 3
Odciskamy sok z pora dodajemy kukurydzę, jabłko, jajka, majonez, musztardę. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku, mieszamy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's do kanapek
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej