Capuczczi

Autor: Kryspin Mosór

ratingratingratingratingrating

19

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

20 dekagramów

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obieramy ziemniaki i kroimy je na kawałki. Następnie wkładamy je do piekarnika na 20 min.

Krok 2

W tym czasie robimy sos włoski ( jeden z moich przepisów Sosik do pizzy).

Krok 3

Następnie polewamy sosikiem do pizzy ziemniaki i wkładamy do piekarnika na 15 minut. Następnie wykładamy danie na talerz. SMACZNEGO!!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Capuczczi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Capuczczi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Capuczczi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Capuczczi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Capuczczi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Capuczczi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Capuczczi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej