
Składniki
330 mililitrów
1 szczypta
3 sztuki
2 łyżki
1 szczypta
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składniki wymieszać i wyrabiać 5 minut.
Krok 2
Smażyć na rozgrzanej patelni
Przepisy w Waszym wykonaniu
5 osób ogląda przepis: 

Kotlet po kowalsku
45 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej