Chrupiące frytki z filetów rybnych przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Chrupiące frytki z filetów rybnych

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

1 sztuka

null

3 łyżki

600 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ryby umyj, odsącz i pokrój w paski wielkości frytek. Oprósz solą i pieprzem.

Krok 2

Mąkę, jajko i wodę wyrób na gładkie, gęste ciasto. Dodaj szczyptę soli.

Krok 3

Rozgrzej w głębokiej patelni lub rondelku olej.

Krok 4

Rybne frytki maczaj w cieście i smaż na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chrupiące frytki z filetów rybnych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chrupiące frytki z filetów rybnych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chrupiące frytki z filetów rybnych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chrupiące frytki z filetów rybnych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chrupiące frytki z filetów rybnych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chrupiące frytki z filetów rybnych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chrupiące frytki z filetów rybnych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chrupiące frytki z filetów rybnych - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Udka pieczone z ryżem
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej