Pikantny dorsz w cieście

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

110

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

2 sztuki

null

0.5 szklanki

0.5 łyżeczki

null

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety umyj, osącz, oprósz solą i pieprzem, odstaw na kilka minut w chłodne miejsce.

Krok 2

Mąkę, jajka i proszek wyrób na ciasto, dopraw na ostro.

Krok 3

Maczaj filety rybne w cieście i smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pikantny dorsz w cieście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pikantny dorsz w cieście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pikantny dorsz w cieście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pikantny dorsz w cieście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pikantny dorsz w cieście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pikantny dorsz w cieście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pikantny dorsz w cieście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej