Cietrzewie

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

19

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 sztuki

null

3 łyżki

null

null

4 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

null

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ptaki marynuj w occie przez kilka dni.

Krok 2

Przed upieczeniem sparz gorącym octem.

Krok 3

Posmaruj oliwą, dopraw solą, naszpikuj słoniną i polej masłem oraz śmietaną. Upiecz.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Cietrzewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Cietrzewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Cietrzewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Cietrzewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Cietrzewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Cietrzewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Cietrzewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
23 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej