
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
null
3 łyżki
null
null
4 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
null
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ptaki marynuj w occie przez kilka dni.
Krok 2
Przed upieczeniem sparz gorącym octem.
Krok 3
Posmaruj oliwą, dopraw solą, naszpikuj słoniną i polej masłem oraz śmietaną. Upiecz.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej