
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
null
3 łyżki
null
null
4 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
null
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ptaki marynuj w occie przez kilka dni.
Krok 2
Przed upieczeniem sparz gorącym octem.
Krok 3
Posmaruj oliwą, dopraw solą, naszpikuj słoniną i polej masłem oraz śmietaną. Upiecz.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej