Czatney z mango pachnący czosnkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Czatney z mango pachnący czosnkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 łyżka

0.5 szklanki

2 sztuki

0.5 łyżki

6 sztuk

4 łyżki

10 sztuk

4 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mango obierz, pestkę wyrzuć a miąższ pokrój na kawałki.

Krok 2

Z papryczek chili usuń pestki a resztę posiekaj.

Krok 3

Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę.

Krok 4

Przygotowane składniki zmiksuj wraz z przyprawami na jednolitą, gładką masę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czatney z mango pachnący czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czatney z mango pachnący czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czatney z mango pachnący czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czatney z mango pachnący czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czatney z mango pachnący czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czatney z mango pachnący czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czatney z mango pachnący czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Czatney z mango pachnący czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej