
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
200 gramów
4 łyżki
50 gramów
1 łyżeczka
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryż ugotuj, odcedź i ostudź.
Krok 2
Czereśnie wydryluj i pokrój na połówki.
Krok 3
Jabłko obierz ze skórki i pokrój w kostkę.
Krok 4
Owoce wymieszaj z ryżem, dodaj majonez i dopraw.
Krok 5
Na wierzch wyłóż serek wiejski i posyp słodką papryką.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej