
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
200 gramów
4 łyżki
50 gramów
1 łyżeczka
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryż ugotuj, odcedź i ostudź.
Krok 2
Czereśnie wydryluj i pokrój na połówki.
Krok 3
Jabłko obierz ze skórki i pokrój w kostkę.
Krok 4
Owoce wymieszaj z ryżem, dodaj majonez i dopraw.
Krok 5
Na wierzch wyłóż serek wiejski i posyp słodką papryką.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej