Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
10 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do tej wykwintnej przystawki możesz podać zieloną sałątę skropioną winegretem lub dobrym octem balsamicznym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Delikatne tarteletki z muszlami św. Jakuba - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Włoska sałatka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej