deser Euro spoko przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

deser Euro spoko

Autor: catherina

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
12 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

400 gramów

1 łyżeczka

200 mililitrów

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śmietanę ubić z cukrem waniliowym, truskawki zmiksować z dodatkiem cukru na jednolitą masę o konsystencji musu.

Krok 2

Kładziemy składniki warstwowo zaczynając od najcięższych: serek mus truskawkowy lody (opcjonalnie) bita śmietana

Krok 3

i gotowe

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • deser Euro spoko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • deser Euro spoko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • deser Euro spoko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • deser Euro spoko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • deser Euro spoko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • deser Euro spoko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • deser Euro spoko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • deser Euro spoko - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Babka
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej