
Składniki
1 sztuka
4 łyżki
1 pęczek
20 dekagramów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 4
Sos dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Ugotowany makaron ułóż na talerzach i polej sosem. Podawaj.
Krok 2
Oliwę i ser topiony podgrzej i wymieszaj tak, by stanowiły jednolita masę.
Krok 1
Makaron ugotuj al dente.
Krok 3
Czosnek rozgnieć w prasce, a natkę pietruszki oraz paprykę drobno posiekaj. Następnie dodaj je do sosu wraz z łyżką wody.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej