
Składniki
100 mililitrów
1 szczypta
1 sztuka
1 szczypta
3 łyżki
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zdejmij skórkę z sera, a następnie utrzyj go wraz z wermutem i śmietaną.
Krok 2
Dopraw solą i pieprzem.
Krok 3
Dodaj szczypiorek i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej