Dip camembert

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

22

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 mililitrów

1 szczypta

1 sztuka

1 szczypta

3 łyżki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zdejmij skórkę z sera, a następnie utrzyj go wraz z wermutem i śmietaną.

Krok 2

Dopraw solą i pieprzem.

Krok 3

Dodaj szczypiorek i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
6 osób ogląda przepis:
Ananasowiec
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

trudne

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej